A VALMESA COMPLIM #35AMBTU. DESCOMPTE –35% , Paraula: 35 AMB TU Veure condicions legals

Informe de Plusvàlua

Permet als teus clients visitar els teus immobles, hotels o negocis de manera virtual des de qualsevol lloc com si estigués físicament en ell.

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

plusvalia-valoramos

SERVEIS ESPECIALS

Valorem la teva plusvàlua

Fem un informe específic a l'efecte de justificar l'existència o inexistència de plusvàlua. Realitzem la valoració del teu pis, local, nau, garatge… en la data de compra i de l'alienació, obtenint el valor del sòl corresponent a l'immoble en tots dos instants i comparem els resultats per a justificar l'exempció o justificació de l'impost de plusvàlua. Un informe clar i ben justificat, la qual cosa tu necessites.

plusvalia-nosotros

SERVEIS ESPECIALS

Valorem treballar al costat de tu

Si vas a reclamar l'impost de Plusvàlua t'ajudem. Tenim més de 30 anys d'experiència i bases de dades pròpies amb milions de testimonis obtinguts en aquest temps per a justificar els nostres informes. Veuen a l'experiència i seguretat que t'ofereix Valmesa, Societat de Taxació Homologada pel Banc d'Espanya.

Calculadora Plusvàlua

Data de compra

Data d'alienació

Valor cadastral del sòl (€)

Impost a pagar(€) *

*Valor aproximat obtingut per a un increment anual del 3,5% i un tipus impositiu del 30%, sense bonificacions. Depenent de l'Ajuntament pot variar el coeficient i tipus impositiu a aplicar.