A VALMESA COMPLIM #35AMBTU. DESCOMPTE –35% , Paraula: 35 AMB TU Veure condicions legals

Taxació d'Habitatge

Emplena el formulari i en un màxim de 24h et cridarem perquè coneguis el valor del teu habitatge.

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

Servicio de Tasación y Valoración de Viviendas

LÍDERS EN EL SERVEI DE TAXACIÓ D'HABITATGE I IMMOBLES

Com saber el valor de taxació d'un habitatge

Fem una taxació online fiable perquè sabem l'important que és per a tu conèixer de manera ràpida i precisa el valor real d'un immoble. El nostre equip de taxadors oficials t'acompanyarà durant tot el procés de taxació i resoldrà els teus dubtes abans, durant i després del procés.

 

Taxadora homologada pel Banc d'Espanya. Els nostres Certificats són vàlids per a totes les Entitats Financeres i Organismes Públics.

Servicio de Tasación y Valoración online de Viviendas

TAXACIÓ D'HABITATGE ONLINE

Necessites conèixer la Taxació del teu Habitatge per a sol·licitar una Hipoteca?

Confia en el nostre equip per a saber el valor real d'un immoble en el mercat. Per a nosaltres, el més important és la teva satisfacció i per això valorem les coses que més t'importen: les nostres portes sempre estan obertes per a tu.

Servicio de Tasación y Valoración de Viviendas

CALCULAR TAXACIÓ D'HABITATGE ONLINE

Vols realitzar la petició de la teva taxació en 1 minut?

Si desitges deixar sol·licitada i pagada la teva petició de taxació oficial online, tenim a la teva disposició un formulari automatitzat que et permetrà indicar les dades de l'immoble, assenyalar les particularitats de la teva petició, conèixer el pressupost del servei i pagar-lo amb targeta de crèdit si desitges finalitzar la petició.

 

Resolem tots els teus dubtes sobre taxació de pisos i immobles online

Puc considerar-la una taxació oficial d'habitatge?
Per descomptat que sí! Les nostres taxacions són oficials, perquè Valmesa és una societat de taxació homologada pel Banc d'Espanya.

I què és una taxació oficial? Perquè és un informe emès per una societat de taxació homologada certificant el valor de mercat d'un immoble que pots utilitzar amb plena validesa per a moltes finalitats.

La taxació d'un habitatge amb finalitat hipotecària és obligatòria quan demanes un préstec al banc per a comprar-la, tal com s'estableix en la Llei 5/2019, de 15 de març, reguladora dels contractes de crèdit immobiliari. El valor que es recull en la taxació és utilitzat pel banc a l'hora d'avaluar l'import del préstec hipotecari, i això és una cosa molt important quan demanaràs aquest préstec per a la teva nova casa.

Saps també quan és molt útil disposar d'una taxació oficial? En els processos de compra-venda perquè el comprador i el venedor tinguin la millor informació a l'hora de prendre les seves decisions. I succeeix igual en repartiments d'herències, patrimonis, separacions matrimonials, operacions d'empreses, i molts altres casos en els quals necessitem estar molt ben informats per a prendre les millors decisions

Per a fer una taxació, un taxador homologat, que és un arquitecte o aparellador degudament titulat, visitarà l'immoble i realitzarà una inspecció tècnica, farà un pla de l'habitatge, traurà les fotografies oportunes i comprovarà l'estat i qualitat d'aquesta. Després, revisarà la documentació registral i cadastral per a veure si coincideixen els metres quadrats amb els seus mesuraments, i farà les comprovacions urbanístiques necessàries. Tot això es processa amb les nostres bases de dades i anàlisis de mercat, i acaba completant en l'informe de taxació.
Què fa falta per a encarregar la taxació d'un habitatge?
Res més senzill: contactar amb Valmesa, ja sigui a través d'aquesta web, o pel nostre servei telefònic d'atenció al client, i nosaltres ens encarreguem de gairebé tot. L'única cosa que ens hauràs de facilitar és una documentació bàsica i necessària: una nota simple registral de l'habitatge, o l'escriptura d'aquesta, i les seves dades cadastrals. Amb tot això, i després de l'elaboració del millor pressupost possible, i la seva acceptació, un taxador homologat concertarà amb la persona de contacte la visita a l'immoble per a realitzar la inspecció tècnica i comprovació de dades.

Per a saber el valor de taxació d'un habitatge s'utilitzen diferents paràmetres: antiguitat, tipologia de l'habitatge, metres quadrats, distribució, qualitat dels materials de construcció, estat de conservació i la ubicació i serveis en la zona, són el que més influeix en el valor final de l'habitatge juntament amb els preus de les ofertes de venda que existeixen en la zona.
Quant temps trigaré a tenir la taxació?
Menys de 7 dies. Aquest sol ser el temps mitjà per a completar el procés d'elaboració d'una taxació d'habitatge, i que va des de la recepció de tota la documentació necessària, a la visita del taxador, elaboració de l'informe, i la seva revisió de qualitat per un supervisor que certificarà la mateixa. L'últim ja és signar-la electrònicament i enviar-la al client o al banc sol·licitant per correu electrònic.

El pagament de la taxació habitualment és a càrrec del seu sol·licitant (de la pròpia taxació, o del préstec), excepte en els casos d'alguns bancs que es fan càrrec de l'import de la taxació en determinades ocasions.

La validesa formal d'aquestes taxacions és de 6 mesos des que s'emeten.

I quant a on es poden utilitzar vàlidament les taxacions oficials, en haver estat realitzades per una societat de taxació homologada pel Banc d'Espanya, i donada la seva obligatorietat per a les operacions hipotecàries recollida en la llei, qualsevol persona té dret a presentar-la en qualsevol banc o entitat financera per a sol·licitar un préstec hipotecari. En els casos en què la taxació la sol·liciti el propi banc, serà aquest qui triï la taxadora.

Per a major seguretat, Valmesa compte entre la seva cartera de clients amb els principals bancs i entitats financeres d'Espanya. Si tens algun dubte sobre si treballem amb el teu banc, contacta amb nosaltres.