La teva taxació és l’única cosa que baixarà aquest mes. 30% de descompte., Paraula: BAIXA Veure condicions legals

Telèfon gratuït 900 420 200

VALORALO

Localitza el teu habitatge i te la valorem per Whatsapp.

  • 1 Ubicació
  • 2 Dades
  • 3 Enviament de valor

Visita
Té traster
Té garatge
Incloure gestió de nota simple
CEE
Registro CEE
VPO
valoralo-valmesa-IMAG-02

ACONSEGUEIX UNA PREVISIÓ DE VALOR DEL TEU HABITATGE EN TOT JUST UNS PASSOS

Enviem la valoració al teu WhatsApp

BALIÚ-et permet conèixer al moment una aproximació estadística del valor de taxació del teu habitatge.

 

Selecciona un immoble utilitzant el cercador o indicant-nos la Referència Cadastral, el nostre algorisme informàtic realitzarà un ràpid càlcul que enviarem al teu telèfon per WhatsApp.

 

Valmesa no garanteix la correlació del valor obtingut per Baliú com el valor calculat en un informe de taxació oficial.Per tant, en cas de sol.licitar un informe de taxació oficial, el valor de mercat o valor hipotecari de l’immoble pot varia respecte al valor obtingut per Baliú.

 

El valor aportat per Baliú no tindrà cap incidència en els informes de taxació oficial que Valmesa pot realitzar posteriorment sobre el propi immoble.

 

El valor obtingut per Baliú, no pot ser utilitzat per a fins hipotecaris, pel fet que per a això és necessari procedir a realizar una taxació immobiliària oficial realitzada en compliment de l’ordre ECO 805/2003

valoralo-valmesa-IMAG-01-1

SOL.LICITUD DE TAXACIÓ

Tota la informació en el teu mòbil.

Una vegada validem el teu número de telèfon mòbil, enviarem al teu WhatsApp una previsió aproximada del valor, calculat per un algorisme estadístic.

 

En aquest missatge trobaràs també les nostres dades de contacte per si tens dubtes i un enllaç per a sol.licitar la taxació oficial des del teu mòbil.

 

No fa falta que responguis al missatge, t’ho envia una màquina.

 

Resolem tots els teus dubtes sobre estimació en línia de valor

Quan temps trigaré en tindre l’estimació?
En menys de 3 minuts!És el temps mitjà per a completar el procés d’introduir les teves dades i enviar-te el resultat.
Puc sol.licitar qualsevol tipus d’Immoble?
De moment, només està configurat per a tot tipus d’habitatges:Pisos, Bungalows, habitatges adossats, habitatges unifamiliars i xalet.
Puc considerar aquesta previsió en línia de valor com una taxació oficial?
No.La previsió en línea de valor t’ajudarà a tenir una orientació aproximada del valor del teu habitatge de manera àgil i ràpida, sempre deslligada de qualsevol taxació hipotecària que es pugui realitzar posteriorment, i per això, hem seleccionat a Baliú, empresa especialitzada en l’anàlisis de dades immobiliàries, per oferir aquest servei de forma independent.

La taxació oficial, és un informe realitzat per les societats de taxació homologades com la nostra, que certifiquen el valor de mercat d’un immoble i pots utilitzar amb plena validesa per a moltes finalitats.

Per a fer una taxació, un taxador homologat , que és un arquitecte o aparellador degudament titulat, visitarà el immoble i realitzarà una inspecció tècnica, farà un planell de l’habitatge, i traurà les fotografies oportunes i comprovarà l’estat i qualitat ..Després, revisarà la documentació registrals i cadastral per veure si coincideixen els metres quadrats amb els seus mesuraments, i farà les comprovacions urbanístiques necessàries.Tot això es processa amb les nostres bases de dades i anàlisis de mercat, i acaba completant en el informe de taxació.