La teva taxació és l’única cosa que baixarà aquest mes. 20% de descompte., Paraula: BAIXA Veure condicions legals

Telèfon gratuït 900 420 200

Taxació Vaixell

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

13_Servicio_embarcaciones_1_F

VALORACIÓ EMBARCACIONS

Valorem els teus moments

A Valmesa valorem tot el que més t'importa a través d'un procés fàcil, àgil i ràpid que certificarà el valor de l'embarcació que vulguis que taxem. El nostre equip està acreditat per fer valoracions de qualsevol model d'embarcació i acreditar el seu valor real al mercat.

14_Servicio_embarcaciones_2_F

TAXACIÓ EMBARCACIONS

Valorem la teva tranquilitat

A Valmesa treballem amb tu perquè estiguis tranquil durant tot el servei de taxació. El nostre equip estarà sempre disponible perquè puguis consultar tots els dubtes que tinguis abans, durant i després del procés de taxació amb Valmesa.

Responem a les teves preguntes sobre taxar vaixells   

Puc considerar-la una taxació oficial?
Fem taxacions completament oficials! Els nostres tècnics son professionals que estan preparats i acreditats per donar el valor real i oficial a l'embarcació que vulguis que taxem per tu. Els nostres experts prepararan un document pericial que acreditarà quin és el valor real del vaixell. Per tant, sí, la taxació d’embarcacions de qualsevol tipus que realitzem a Valmesa és oficial i serveix per acreditar el valor del vaixell.   
Que teniu en compte per taxar un vaixell?
Per fer la valoració d’embarcacions tenim en compte el preu per el que es va matricular i la data. El preu modificarà segons el número de propietaris que hagi tingut, si s’ha fet un bon manteniment, si s’han fet reformes o ha hagut millores a l’embarcació. Evidentment, també influirà els aspectes tècnics, equipament, condició, eslora i número de passatgers. A més, també dependrà dels valors del mercat actual.
 De què em serveix taxar un vaixell?
Les utilitats que té taxar un vaixell son enormes. A Valmesa fem una taxació oficial que determinarà el valor real i oficial de qualsevol tipus d’embarcació, el que et servirà per:
- Garantia si necessites la concessió d’un crèdit
- En el cas de compra-venda et servirà com a peritatge per assessoria.
- Aplaçament de pagament.
- També et servirà per procediments davant Hisenda.  
De quina manera rebo la meva taxació de vaixell?
La rebràs de la forma més pràctica: a un arxiu PDF que t’enviarem a la teva adreça de correu electrònic i que servirà per acreditar el valor real i oficial de l’embarcació en qüestió.