A VALMESA COMPLIM #35AMBTU. DESCOMPTE –35% , Paraula: 35 AMB TU Veure condicions legals

Taxació d'empreses

La taxació d'empreses compta amb especialistes de gran prestigi…

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

09_Servicio_empresas_1

VALORACIÓ NEGOCI

Valorem el que és important per tu

Fem un informe de valoració d’empresa perquè coneguis quant val el teu negoci.
Treballem per valorar el que és més important per tu. La taxació d’empreses que fem a Valmesa son àgils i molt professionals, estaràs informat durant tota la valoració. A Valmesa ens agrada fer tot el procés al teu costat, els nostres especialistes estaran amb tu per respondre a totes les preguntes que tinguis i coneguis el treball que estem fent.  

10_Servicio_empresas_2

TAXACIÓ LOCAL COMERCIAL

Valorem treballar al teu costat 

Si tens un local comercial, també el taxem per tu. Durant la nostra experiència de més de 30 anys hem treballat sempre al costat del nostres clients. El procés per fer la taxació d’un local és molt senzill, ràpid i eficaç. Volem que sentis seguretat i tranquil·litat, per això confia en nosaltres per saber quant val el teu local. Estarem amb tu abans, durant i després del procés, per resoldre tots els dubtes que t’apareguin.

Responem a les teves preguntes sobre valoració d’empreses i taxació de locals

La vostra taxació de local comercial i valoració de negoci és oficial?
Si, les nostres taxacions de locals i valoracions d’empreses son oficials!. Comptem amb un equip molt preparat, format per professionals acreditats i preparats. Els nostres experts preparen per tu un document pericial amb la taxació. Així que la resposta és si, les taxacions de locals i empreses que fem son completament oficials.
Quant val la meva empresa?
Si necessites saber el valor de la teva empresa, ja sigui si vols fer la valoració de societat limitada o la taxació d’una nau industrial o un altre local comercial, posa’t en contacte amb nosaltres i prepararem per tu un informe de valoració detallat i exhaustiu que determinarà el valor real del local o empresa que vulguis que taxem.
Quant trigaré en tenir la taxació del local i/o l’empresa?
Volem que durant tota la valoració estiguis tranquil i segur, fem un treball amb rigor i t’informarem en tot moment, de tot. Una vegada sol·licitis la taxació, els nostres tècnics contactaran amb tu entre 24 i 48 hores després. Quan el nostre equip tingui la documentació i conegui l’empresa o el local, començarà la taxació, que trigarà entre 5 i 8 dies aproximadament.
Com rebo la taxació de la meva empresa o local comercial?
Rebràs la taxació de la manera més pràctica possible: enviarem al teu email un arxiu PDF amb la taxació oficial.