A VALMESA COMPLIM #35AMBTU. DESCOMPTE –35% , Paraula: 35 AMB TU Veure condicions legals

Taxació d'hotel

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

07_Servicio_hoteles_1

VALORACIÓ D’HOTELS

Valorem allò important

L’equip de Valmesa treballarà a prop teu per preparar la taxació del teu hotel. Valorem el més important i per això estarem al teu costat durant tot el procés, per tal que en tot moment sàpigues com estem procedint. La nostra òrta està sempre oberta per tu, així podràs trucar als nostres tècnics quan vulguis, ells reoldràn els teus dubtes abans, durant i després de la taxació.

08_Servicio_hoteles_2

NECESSITES TAXAR UN HOTEL?

Valorem el teu temps

A Valmesa som especialistes en fer valoracions d’hotels. Sabem que per tu es molt important rebre la taxació ràpidament, per això, una vegada contactis amb nosaltres, el nostre equip es posarà a treballar en el menor temps possible per emetre, a través d’un procés ràpid i àgil, el document pericial que acrediti el valor real i oficial del teu hotel.

Resolem tots els teus dubtes sobre valoració i taxació d’hotels

La taxació d’hotel que emeteu és oficial?
Som una de les societats de taxació líders, comptem amb més de 30 anys d’experiència i hem fet més de 2.000.000 de taxacions. Tenim un equip preparat i acreditat per fer taxacions oficials d’hotels. Per tant, sí, les nostres valoracions d’hotels son totalment oficials i acrediten el valor real del bé immoble.
Qui realitza la taxació?
A Valmesa comptem amb un equip multidisciplinar que s’encarregarà de tota la valoració d’hotel. No has de preocupar-te per res, el nostre equip treballarà a prop teu i respondrà a qualsevol dubte que tinguis.
Quant trigaré en tenir la taxació oficial del meu hotel?
Valorem el teu temps i la teva tranquil·litat, per això ens posem a treballar ràpidament i preparem la teva taxació a través d’un procés molt àgil i molt eficient que determinarà el valor real i oficial de l’hotel que desitgis que valorem. Treballem al teu costat durant tot el procés de taxació i emetem el document pericial en el menor temps possible.
Com rebo la taxació del meu hotel?
A la nostra web comptem amb un espai per tu, des de l'accés personalitzat a la teva Àrea Client, podràs consultar l'estat de la teva taxació. Podràs comprovar els documents necessaris per poder fer la valoració, pujar els que faltin i veure en quina fase està la taxació. Un cop finalitzada, podràs descarregar a un arxiu PDF el document pericial que acredita el valor real de l'hotel que hem taxat.