NOU ANY, NOUS PROPÒSITS, NOY HABITAGE. DESCOMPTE –20% , Paraula: 2023 Veure condicions legals

Taxació de nau o local

A Valmesa valorem el que és més important per tu. Per això realitzem la taxació de la teva nau o local de forma àgil i de la manera més professional.

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

09_Servicio_empresas_1

VALORACIÓ NAVE O LOCAL

Valorem el que és important per tu

Fem un informe valoració de la teva nau o local perquè coneguis el seu valor. Treballem per valorar el que és més importat per tu. La taxació de naus o locals que fem a Valmesa son àgils i molt professionals, així estaràs informat durant el procés de la valoració. A Valmesa ens agrada fer tot el procés al teu costat, els nostres especialistes estaran al teu costat per respondre a totes les preguntes que tinguis i coneguis el treball que estem fent.

10_Servicio_empresas_2

TAXACIÓ NAU O LOCAL COMERCIAL

Valorem treballar al teu costat

Si tens una nau o local, també el taxem per tu. Durant els nostres 30 anys d’experiència hem treballat sempre al costat dels nostres clients. El procés per fer la taxació d’una nau o local és molt senzill, ràpid i eficaç. Volem que sentis seguretat i tranquil·litat, per això confia en nosaltres saber quant val la teva nau o local. Estarem amb tu abans, durant i després del procés, per resoldre tots els teus dubtes que tinguis.

Respondrem a les teves preguntes sobre valoració de naus i taxació de locals

La vostra taxació de naus i locals comercials és oficial?
 Si, les nostres taxacions de locals i valoracions de naus son oficials! Comptem amb un equip molt preparat, format per professionals acreditats i preparats. Els nostres experts preparen per tu un document pericial amb la taxació. Així que la resposta és si, les taxacions de naus o locals que fem son completament oficials.  
Quant val la meu nau o local?
Si necessites saber el valor de la teva nau o local, posa’t en contacte amb nosaltres i prepararem per tu un informe de valoració detallat i exhaustiu que determinarà el valor del local o nau que vulguis que taxem.
Quant trigaré en tenir la taxació de la nau o local?
Volem que durant tota la valoració estiguis tranquil i segur, per el que fem un treball amb rigor i sempre informem de tot. Una vegada que sol·licitis la taxació, els nostres tècnics contactaran amb tu entre 24 i 48 hores després. Quan el nostre equip tingui la documentació i conegui la nau o local, començarà la taxació, que trigarà entre 5 i 8 dies aproximadament.
Com rebo la taxació de la meva nau o local comercial?     
Rebràs la taxació de la manera més pràctica possible: enviarem al teu mail un arxiu PDF amb la taxació oficial.