A VALMESA COMPLIM #35AMBTU. DESCOMPTE –35% , Paraula: 35 AMB TU Veure condicions legals

Taxació de terrenys i finques rústiques

La taxació de terrenys i finques rústiques té una gran repercussió a les teves futures operacions comercials per això el nostre equip de professionals treballarà per oferir-te una valoració ràpida i complerta.

Omple aquesta breu informació i ens posarem en contacte amb tu. Et portarà menys d' 1 minut!

05_Servicio_fincas_terrenos_rusticos_1_F

TAXACIÓ FINCA RÚSTICA

Valorem la teva satisfacció

Preparem una taxació de finca rústica perquè coneguis el valor cadastral del terreny que vols que valorem per tu. Treballarem per valorar el que més t’importa, per això les nostres taxacions de terreny rústic son ràpides, amb rigor i fiables, perquè estiguis tranquil i satisfet durant el procés. A Valmesa treballem al teu costat, els nostres professionals estaran al teu costat durant tota la taxació de finca rústica per resoldre tots els dubtes que tinguis i coneguis  de primera mà el treball que estem fent.

06_Servicio_fincas_terrenos_rusticos_2

PREU TERRENYS RÚSTIC

Valorem la teva tranquil·litat

A Valmesa portem més de 30 anys treballant al costat dels nostres clients, valorant el més important. Treballem perquè, a través d’un procés senzill, coneguis el preu del teu terreny rústic de manera ràpida i eficaç. Valorem la teva tranquil·litat, per això confia en nosaltres per conèixer el valor cadastral d’una finca rústica i estarem amb tu abans, durant i després del procés, per resoldre tots els dubtes que tinguis.

Resolem tots els dubtes sobre valoració de finques rústiques

Feus una taxació oficial de finca rústica?
Clar que fem una taxació d’una finca rústica o terreny rústic oficial! El nostre equip, composat per professionals acreditats i preparats, elaboren un document pericial que determina el valor del terreny. Per tant, si, les nostres taxacions de terrenys rústic son completament oficials.
Com saber la referència cadastral d’un terreny rústic?
La referència cadastral d’un terreny rústic és un identificador oficial que tenen tots els béns immobles. És un codi que serveix perquè el terreny tingui una única referència que permeti situar-lo de manera exacta. Es pot conèixer de diferents formes:
- A través de la Seu Electrònica del Cadastre.
- Pots veure’l a l’últim rebut del pagament de  "Impuesto sobre Bienes Inmuebles (IBI).
- A través d’un certificat emès per l’Ajuntament.
- En las escrituras públicas.
Quant trigueu en preparar la taxació del terrent rústic?
Valorem que et sentis sempre segur i tranquil, per això el nostre procés és senzill i eficaç. Quan et posis en contacte amb nostres i demanis la taxació Online, els nostres professionals contactaràn amb tu passades 24 i 48 hores. Serà quan el nostre equip visiti el terreny rústic i comenci amb la taxació, que trigarà entre 5 i 8 dies aproximadament.   
De quina manera rebo la taxació oficial del meu terreny rústic? 
En un format molt pràctic:t'enviarem per mail un arxiu PDF amb la taxació oficial del teu terreny rústic i... tot llest!!